WSOP ME dag 7!

 

Hej om 1 timme är det dags för dag7 i Main Event. Detta är näst sista dagen innan det spelas ner till final 9 som går i November.

Ska lämna rummet om 15 minuter, för att hinna med en intervju med ESPN tillsammans med Johnny som oxå är kvar.

Jag ligger just nu 5a i chips med 6.5 miljoner. Johnny har 2.2 M. Leder gör en dansk vän till mig som jag spelat mkt poker mot genom åren. Theo Jörgensen. Det är nu 78 spelare kvar av dom 7200 som började så det börjar bli spännande nu minst sagt.

Jag spelar så bra jag kan och igår var en extremt skön dag för mig. Längesen jag skrattat så mkt, vi hade en helt galen kille på vårat bord. Har nog aldrig spelat med någon skönare. Det var full show på vårat bord igår...

Nåväl, en mkt spännande dag, och jag tyckte när jag såg table draw att det var ett helt okej bord. Men viktigt att man håller lugnet och fokus..

 

Lets go!

William

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: fredag, juli 16th, 2010 at 05:59

Posted in: Williams pokerblogg

Tags: , ,

Search