WSOP mainevent etc.

Hej!

Jag tog mig vidare till dag 1 b. Fick aldrig ihop någon jättestack men slutade med 39 300 vilket är strax under medelstack.

Är dock inte helt nöjd med det, hade ett okej första bord som dock snabbt bröts, fick då byta till ett bra bord som jag var nöjd med och gärna ville sitta kvar på resten av dagen. Dock blev jag uppplockad från bb och fick byta bord med ungefär halva dagen spelad. Va först riktigt besviken över att bli flyttad men när jag såg mitt nästa bord (OMG) så var jag helnöjd. Otroligt bra bord. Bla satt det en tant i 70 års åldern med 70 k som inte kunde spela. Asså det var parodi. Men trots att jag spelade var och varannan hand för att bara få en minst träff mot tanten som aldrig skulle folda topp par för alla marker i världen så fick jag inte någon hand. Så lyckades inte få ökat upp min chipstack på bordet. Dock hade jag 60 k innan sista handen skulle spelas jag höjer då upp med A3 bara för att ta hem blindarna, en tight spelare som oxå var stor nybörjare synar och bb synar. Blinds var 200 400 och jag höjde till 850. Floppen A 7 3 rainbow. Check från BB jag betar 2100, synaren från mittposs höjer till 6500 med 18 k i stacken och jag ställer han all in direkt. Jag vet att han aldrig skulle ha synat en raise med A7 preflopp så att jag inte skulle ha bästa handen kändes väldigt långsökt. Det kändes som att det garanti var AK eller AQ. Han börjar fundera och fundera. Och jar är 100% på jag har bästa handen men är ändå helt okej nöjd med att han bara foldar sin AK-AQ så jag får potten direkt. Kan ju alltid komma en 7a eller en K-Q det han nu hade som kicker.

Efter 3 minuters stek synar han. Och visar 77!! LOL!

Osann slowroll! Kunde dock inte med att säga något, han va en novis och total nybörjare så han förstod inte bättre. Men 3 minuter time med middleset där mot en som spelat näsan varje hand i 3 timmar. Bra stek!

Nåväl. Ligger här på morgonkvisten och kollar atg-live från halmstad. Min Emerald Express startade i lopp 4. Och äntligen blev det felfritt lopp hela vägen och dessutom vinst. På finfina 14.5- 2140 meter. Mkt kul! Idag är det dag2 för dom som spelade dag 1 A och B och vi som spelade C och D spelar dag 2 b imorgon. Sedan är det gemensam vilodag på söndag, då det både är fotbolls VM final och Pokerstarsfesten på Palms. Sen på måndag så är det gemensam dag3 då det slås ihop från de båda dag2. Hoppas man är kvar då med en fin stack.

 

William

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: fredag, juli 9th, 2010 at 05:34

Posted in: Williams pokerblogg

Tags: , , ,

Search