VM till dag 4..

Hej!

Gick vidare till dag 4. Tyvärr så tappade jag halva stacken sista leveln och gick från 250 k till 127.500. Avg är ca 180k så det är ingen katastrof men såklart hade det varit skönare med en bit över avg.

Johnny Lodden som jag är här med nu när tjejen åkt hem ligger superbra till och har 650k i stacken. Tror han ligger ca 7 totalt. Inte fel det! Han gjorde en raketvändning från 40 k till 650..

Hade ett okej bord till att börja med men fick sedan byta och fick ett mkt dåligt bord. Hade inte turen på min sida heller. En shortstack gick all in mot min höjning med JJ mot min KK preflopp, men floppen var J hög och turn river utan hjälp. Sedan fick jag lägga ner AA på turn när jag blev checkraisad av en bra spelare. Han visade set i 3 or så det var korekt. Men lite tilt att tappa dom 2.

Idag kommer vi att komma ITM (In The Money) och såklart hoppas man på att vara med där.. :)

 

Nåväl har brottom nu, igår försov jag mig och kom 30 min sent, idag är jag med i matchen men det är inte så gott om tid. Turneringen startat om 15 minuter från det att jag skriver detta och jag måste iväg till Rio nu.

Lets go!

 

W

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: tisdag, juli 13th, 2010 at 06:46

Posted in: Williams pokerblogg

Tags: , , ,

Search