VM-Guld 2

En bild säger mer än 1000 ord.

På bild 1 är det fortfarande ganska städat. Dock fick jag ett återfall i ”lyfta-små-människor-på-fyllan”-missbruket jag har.
012

Nu börjar vi sätt fart. På bild 2 så står jag med ägaren och driftschefen på en irländsk pub och kör en ”huddle-up”. Man ser rätt tydligt vem som är kapten vid baren om jag får säga det själv. Antagligen fick dem här väldigt värdefulla tips av mig eftersom Steve som ägaren heter bjöd på drinkar och shots efteråt.
013

På bild 3 har vi gått vidare från Steves bar och mötte upp med DJ Anelka på nåt annat ställe. Här lyckades vi övertala (läs: muta) honom att spela bling blang blaow checkraise in the house låten.

018

Efter detta blir det ett långt hopp i tidsspannet. Men bland annat har en ägare till en klubb skrikit till mig angående Kluge ”OMG hes a mutherfuckin case maaan!”

Framåt småtimmarna ville vi iaf visa vår uppskattning till Steve för att han bjöd oss på drinkar innan och bestämde oss för att ge han en present som vi ”hitta”. Först har vi marokanen när han hitta den och sedan en briljant (?) bild idé av mig.

022

023

Steve blev inte så glad som vi hoppats men han fortsatte att bjuda på drinkar iaf.

På väg mot taxin hem blev Matzy trött på mitt paparaziande och skickade min dig. kamera i marken. Den funkar sådär men jag lyckades få nån bild till på honom innan vi hade firat färdigt.

028

029

JA DU HÖRDE!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: tisdag, juli 13th, 2010 at 02:17

Posted in: Michelins pokerblogg - Ladbrokes.se, Okategoriserade

Tags:

Search