Vidare till dag 3!

Min dag två i wsop main event har varit slitsam.Första bortdet jag hamnade på var nervöst. Alla var neurotiska och ryckiga i sina spel.

Det kändes lite som att spela 2020 på cc, fast mot nervösa spelare. Jag tappade några potter första 4 timmarna. Två gånger med AK, en gång med QQ.

Tack och lov kom ett A på floppen när jag hade damerna så det bromsade hela handen då min motståndare hade setat sina tior. Så det blev väldigt icke blodigt. Tyvärr gjordet det att jag tappade och var nera på 68k som sämst.


Sen grindade jag mig upp till nittio igen och blev sedan flyttad in till Amazone rummet med en turnad stege på turn i en hand och en bluff som gick hem.

Mitt nya bord var om möjligt ännu jobbigare. Årets "donk" var chiplead. Han hade tydligen haft en rush som fått hela bordet i jättemaskin.

- He´ve had pocket aces seven times, and when he had kings, he cracked a nother guys aces. Det pratades mycket på mitt nya bord och chiplead körde någon management by fear teknik i sitt table talk. Mycket hot fick man höra när man var inblandad i en hand mot honom.

Det resluterade självfallet i att jag idiotförklrarade honom för att få ner honom på jorden med gott resultat.

Tydligen satt det en kvinna på min plats innan han bustade henne. Och han sa om och om igen. . be carefull, hotade han, i sent home  the woman who sat in your place before you came!

Och jag svarade.. If I where you I would very carefull not to waste all those chips. I would love it if you doubled me up.

Frustrerande dock. Jag höjde upp med AQ två gånger och fick omslag bägge gångerna och all in efter. Så jag tappade marker i höjdningar som jag blev tvungen att lägga. Kortkall på det, och frustrerande när det kändes som att det fanns ett guldläge då det bara var oerhört dåliga spelare vid bordet. Men så fort jag hade något halv ok, så hade fisken nöten.

Jag slutade i alla fall min dag två på 70k, så det ser ok ut i alla fall. Än är man med!

I morgon ska jag bara glida och ha det skönt hade jag tänkt.

Vad händer hemma? Är det fortfarande underbart väder? Har ni varit på grönan och annars, varför inte? ;)

hugs (speciellt till Mange)

dilba

 


Besök PokerListings.se

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: lördag, juli 10th, 2010 at 02:55

Posted in: Okategoriserade

Tags:

Search