Let´s do this!

Föreställ er att ni sitter där. Ett gigantiskt rum. Stämningen är så hög att man kan skära i den med en slö morakniv.

Förväntningarna varierar. En del har sålt allt och ska satsa allt på två kort. Andra har rutinen och  tycker mest att det är skoj. Profilerna är många. Personligheterna likaså.

Insatsen är påtaglig för dom flesta. En del har kvalat in för en billig peng och andra betalar in direkt.
Vi står alla lika och har alla samma utgångsläge. Ingen vet hur det kommer att gå.

Själv är jag fortfarande skrämmande jetlag. Jag vaknade kl fem i morse, tittade på klockan och blev omåttligt irriterad. Varför? Jag kunde verkligen inte somna igen.

Trots att jag var och är hur trött som helst. Varför kan dom inte ha WSOP main i Italien, vid kusten tänkte jag när jag satte mig i en taxi, i morse, och åkte för att registrera mig. Jag har skjutit på det i två dagar nu och tänkt att jag skulle komma i bättre form.

Men icke. Jag kan inte skjuta på det mer. I morgon är sista dag ett och det löper stor risk att det blir fullt. Dessutom så kommer det att vara en jättelång, ybertiltande kö att avverka i så fall. Så jag väljer att ändå spela idag.

Jag har spelat och framträtt inför många tusen människor. Jag gillar det. Jag spelade pokermijonsfinalen efter att ha sovit endast tre timmar. Så hur tänker jag innan? Om det nu är någon som undrar... Det som händer är ganska oförklarligt för mig också.

Men jag säger bara till mig själv. Ok, let´s do this. Och sen gör jag, och har alltid gjort, mitt absolut bästa. Och det får duga. Helt enkelt så...

Så önska mig lycka till idag. Det vore roligt som fan att gå vidare till dag två. Vi får hoppas att jag klarar det.

hugs

dilba

 


Besök PokerListings.se

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: onsdag, juli 7th, 2010 at 07:12

Posted in: Okategoriserade

Tags:

Search