Las Vegas.. 10k PLO!

Hej!

Las vegas är sig likt. Inte mkt av första anblicken som förändrats. Dock har dom ändrat om lite borta på RIO där WSOP går och där det förut har varit massa montrar där olika företag marknatfört sig är det nu en jätte spellokal. Så det finns extremt mkt mer plats att spela poker på RIO detta året.

Rio är dock inte mitt favoritställe, hade hellre spelat någonannanstans om jag fick välja. Det är något som tiltar mig därborta men kan inte ritkigt sätta pricken på vad :) Har inte varit ute så mkt ännu, jag kom ju ganska nyss. Men det verkar vara mkt folk här och bra stämning. Värmen är kanske någon enstaka % svalare/skönare detta året. Men det är såklart stekhett ändå.

Om jag själv är stekhet får vi se ikväll, klockan 17.00 startat mitt favoritevent 10k potlimit omaha (PLO). Det ska bli riktigt kul att spela just den turneringen. Bortsett från Mainevent så är det den jag hade valt om jag bara fick välja en turnering att spela. Förra året var jag med riktigt långt och låg på en 3-4 plats med runt 60 kvar av 500. Men åkte tyvärr ut kort senare då David Williams stoppade in en superstack med 2 blanka Acec mot mig. Själv hade jag topp par hålstege, färgdrag och 3 levande 2 parskort. Men han hittade 2 blanka, vilket var imponerande. Det är många av proffsen som inte är riktigt vana vid omaha. Jag skulle sätta stora pengar på att den som vinner årets 10k plo är under 30 år .Hursomhelst så ska det bli riktigt kul att spela just PLO turren. Och i 10 k så bjuds det på riktigt bra struktur med.

På tal om David Williams så läste jag igår att han signat för Pokerstars. Så nu är vi dessutom "teamm8s".

Detta blir nog min lugnaste Vegas resa någonsin. Det blir bara ett fåtal turneringar och sedan ganska lugnt vid sidan om. Tror inte jag kommer spela en enda hand cashgame faktiskt.

Nu är det dags för en frukost, och sedan blir det någon timme vid poolen!

Lets go 10 k P-L-O!

 

William

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: torsdag, juli 1st, 2010 at 05:13

Posted in: Williams pokerblogg

Tags: , ,

Search