Lämna det gamla, mot det nya

I helgen skulle jag och frugan ha firat 2-årig bröllopsdag. Det har vi firat med att efter en lång tid i streckbänk äntligen skriva på alla papper för skilsmässa. Jag har varit jävligt bitter ett tag, kanske till och med deprimerad. Det har varit en ny värld för mig, då jag egentligen är en rätt sorglös typ. Men 27 år och skild var inte hur jag hade tänkt mig livet. Optikern försöker muntra upp och säga att Plura faktiskt varit gift fyra gånger, men det hjälper inte så bra. Än.

Nu drar jag iväg en vecka från Sverige. När jag kommer tillbaka ska jag ha lämnat all skit bakom mig. Då ska jag bara blicka framåt. Mot allt roligt jag ska göra. All poker som ska spelas, allt resande jag tidigare inte tagit mig för och alla spännande människor jag inte hunnit träffa. Det är lättare sagt än gjort, jag vet. Men man måste ju ha mål, eller hur?

Men innan jag reser vill jag tacka alla fina vänner, nya som gamla, och stöttande familj som har ställt upp för mig när jag har behövt det som mest. Ni vet vilka ni är och ni är guld värda.

Så, nu är alla korten på bordet. Nu ska detta snart bli en pokerblogg igen. En bra och glad pokerblogg.

Men först en vecka i lugn och ro.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: fredag, juli 23rd, 2010 at 09:42

Posted in: Dybban poker

Tags:

Search