Dags för dag 5!

 

Igår natt strax före 12 var vi klara med dag4. Jag hade en till början väldigt kall dag där jag mest foldade och stacken minskade. Förlorade några potter, men fick sedan själv ha lite tur när jag var all in med AT mot Aq och kunde dubbla upp med färg :) Den potten var mkt skön. Den var på ca 270k och efter det tog jag mig upp en bit över 400. Hade ett halv okej bord. Det var mång aggressiva och många som synade uppspel varje hand. Men samtidigt var ett par av dom ganska dåliga på att spela efter floppen. Fick dock aldrig något läge till någon stor pott under dagen. Satt mest och höll mig relativt lugn. Slutade med 350 k vilet är averge chipstack. Och det är jag nöjd med. Fick ju ha lit tur på dag 4 och var enormt kortkall så har inget att klaga på alls. Hoppas att man kan få ett trevligt bord idag och lite bra lägen.. Det är ca 580 kvar och jag skulle tippa vi kommer spela ner till ca 200.

Spelet börjar om 20 minuter (21.00 svensk tid). Så jag måste dra.

Lets go!

William

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: onsdag, juli 14th, 2010 at 06:43

Posted in: Williams pokerblogg

Tags:

Search