Crazy Swedes? Look who´s talking!

Ni kan omöjligt fatta vad jag går igenom. Jag måste stå ut med tre-tandade snubbar med solglasögon och luva på mitt cg bord.

En farbror gammal nog att vara min farfar som stöter hejdlöst på mig till vänster.
Och en annan snubbe ifrån Azerbajan som limpar in med AA på knappen.  Till min tröst så har jag plussade bägge mina cg sessions. Huuuraaa!

I går kväll så var jag dock på en fest som var fin som snus. 888 hade fest och Franke hetsade dit mig. Bra gjort faktiskt. Jag träffade två kvalare, den ena var en söt tant ifrån Australien och den andra en trevlig Svensk och hans fru. Hoppas det går bra för dom i main. Heja.

Har sprungit på många vänner hem i från här och det är alltid kul. Johan och Patricia, Raimi, Abbe och Raffe. Alltid kul. Nu ska jag ta och åka bort till Rio och se hur det går för grabbarna som är med.

Kommer med rapport sen. Funderar på att spela main i morgon, men jag var fortfarande jetlag idag så jag avstod idag. Vill vara pigg och i form.

hugs

dilba


Besök PokerListings.se

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: onsdag, juli 7th, 2010 at 07:35

Posted in: Okategoriserade

Tags:

Search