10 k plo vidare till dag2.

 

346 startade i 10 k plo igår. Vi spelade 8 levels och var klara klockan 0230 i natt. 171 är kvar. man började med 30 k så avarage är nu ganska exakt det dubbla alltså 60k. Jag har 93k så jag har fått en bra start.

Ändå omenet är att jag inte har sovit alls bra sen jag kom till vegas. Har inte kunnat sova mer än 2-3 timmar per natt sen jag kom hit och inatt blev det knappt ens det. Första gången på länge jag blivit jetlaggad, men det känns som det ligger något mer bakom. Jag är lixom dötstrött men kan inte sova. Hoppas att jag klarar dagen men det känns lite småkallt just nu. Känns inte som man vill sitta och trycka redbull en hel dag heller. Det är ju ingen höjdare för kroppen.

Dags att duscha, spelet börjar om 55 minuter.

 

W

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Posted on: fredag, juli 2nd, 2010 at 09:05

Posted in: Williams pokerblogg

Tags:

Search